Obanyai Zsuzsa üzente 11 éve

Én úgy érzékeltem, hogy kaptunk megint időt,mert valami elkezdődött valóban, sokan, sokat változtak az utolsó időkben ez nagyon biztató.Az emberek tudjak, hogy csak a szeretet hoz változást, ebben a gyerekek is sokat segítenek. Ők mások, csupa szív, szeretet árad belőlük.
Áldott, örömökben gazdag békés
karácsonyt kívánok.
Obanyai Zsuzsa

Válasz

Karesz Karesz üzente 11 éve

Igaz mar karacsonyt irunk,december 24-et.Kicsit elgondolkodtato a cikk igaz,de kisse gondolkozzunk...mi tortent volna ha tenyleg ilyen utemben tortenik mind ez meg ahogy le lett irva?Arra senki se gondolt hogy van egy Felso Hatalom...nem a Galaktikus Federaciot ertem,hanem egy annal is felsobb aki MINDENT IRANYIT...Elhiszem hogy valtozasok tortennek a Foldon es korulotte.En is rendelkezem fantaziaval,igaz meg UFO-kat nem lattam,de ezek a valtozasok ahhoz hogy egy elet kozosseget,naprendszert,galaxist egybe tartson,valoszinu lassubb,hosszabb utemben tortenhet meg hogy ne tepje szet,ne rongalja meg az egesz rendszert.Tenyleg elhiheto,az a Felsorendu Hatalom mindent kezben tart es rendez...Ezert jobb volna NEKI kuldeni imainkat,kereseinket mert Rajta keresztul valtozunk meg,szuletik meg a szeretet,bekesseg kozottunk...egesz addig csak szobeszed...
NAGYON BOLDOG KARACSONYT ES SZERETETBEN GAZDAG UJ EVET MINDENKINEK! Studnicka Karoly

Válasz

Gonzales Eugenia üzente 11 éve

Én is egyetértek!

Győztünk!!!

Válasz

Herczeg Ferencné üzente 11 éve

EGYETÉRTEK!!!

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

A változások fizikai megnyilvánulása elmaradt. Miért is maradt el?...Nagyon sokan meditáltak 2012.12.12-én. Ezen kívül sok csoport több mindent aktivált e Földön s ezáltal bebiztosította a Föld felemelkedésének békés útját. A felemelkedés elkezdődött! Akik érzékelik ezeket a változásokat tudják, hogy most miről írok.
Mindenkinek békés, felemelkedésben és élményekben gazdag új korszakot kívánok. Segítsen mindenkit a kegyelem energiája.
Áldás! Áldás! Áldás!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ez elmaradt... :)

Szép napot mindenkinek! :)

Válasz

Bogáromi Erika üzente 11 éve

Erről a változásról már 2003-ban olvastam Greg Braden könyvében.Ugyan ezeket a dolgokat írta le .Drunvaló is írta az Élet virága könyvében,hogy az indiánok a Zéró-időpontot várják és készítettek vályog kunyhókat.Semmilyen nylon ruhát nem szabad viselni(feltöltődik)csak pamut ruha a jó.Amit nem szabad megnézni az ablakon át azok színes fényválltások,gömbök amik elnyelnek mindent.A Zérus idő idején CSAK pozitív gondolataink lehetnek,minden megvalósul

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

A következő oldalon az is ott áll, hogy a hír az orosz parlamentből származik és itt a hírről még bővebben ír:
http://karolinaloskotova.blog.cz/1211/1-velmi-dulezite-pripravte-se-na-obdobi-21-24-12

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Bizony találtam szívhez szólót, az egész írásod az!

Válasz

MAGnes MAGia üzente 11 éve

Kedves Gabriella ! - Örülök, ha találtál közlendőmben Neked is szívhez szólót :)

Válasz

MAGnes MAGia üzente 11 éve

JAVASLAT:

Ha a NASA áldatlan tevékenysége nyomán érzed a megszokottnál alacsonyabb frekvencia működésed (fáradékonyság, aluszékonyság beindulását), akkor a kávéhoz nyúlás helyett, állj meg egy pillanatra, kapcsolódj ki azzal, hogy átalakítod úgy, hogy egy olyan képet vizionálsz (addig, ameddig szükségesnek tartod), amely számodra a legmegfelelőbb frissítő, serkentő akár italt, akár mozgást, felgyorsulást idézi fel.
Ezután MEGÁLDOD az újjá alakított energiád és hálával telt szeretettel FELAJÁNLOD a Földnek (leföldeled ott, ahol épp vagy).
Bízd a Föld-Anyára, az Ő tudatossága már fogja tudni, mit kezdjen vele...

És ezután, HA BÁRMILYEN általad NEGATÍVNAK ÍTÉLT HATÁST ÉRZÉKELSZ magadon, (pl.: bosszúság, harag, gyűlölet, tehetetlenség, mérgező adalékok az élelmiszerben, fluoros vegyület az ivóvízben stb. rémségek)

ALAKÍTSD ÁT !!!

úgy, HOGY AZ SZÁMODRA JÓÓÓÓ LEGYEN (tehát az ellentettjére fordítsd át)
mert ekkor az erők hatásai kiegyenlítődve, semlegesítődnek !

Ami számodra általában jó és emelkedett, az összhangban van azzal, amit mások
is általában jónak és emelkedettnek vélnek. Ezért ha Te elkezded, akkor az a környezeted számára is jó és áldásos !

* * *

Válasz

MAGnes MAGia üzente 11 éve

folytatom:
„2012-ben NEM TÖRTÉNIK globális katasztrófa”…
„NEM a DRÁMAI médiátok és filmkészítőitek által lefestett félelmetes MÓDON fog lezajlani. Ez a félelem eltávozhat. A bolygó tengelye nem fog egy szörnyűséges pusztító szögbe dőlni, nem zúdulnak meteorok a Földre és a mágneses PÓLUSOK SEM TOLÓDNAK EL a 2012-es évben” ( a kiemelések tőlem)

„mivel a tisztulási folyamatnak folytatódni kell és a TÖMEGEKET MEGFELELŐEN fel KELL világosítani és nyíltan kell a VÍZIÓ MEGTARTÁSÁRÓL beszélni, ami megnyitja őket is a magasabb jó felé”…

Eddig az idézet: Metatron: Szuperviharok… 2012 után c.-ű közlés, Tyberonn közvetítésében - Sági István ajánlásával.



a közlésben a HELYES VÍZIÓ megtartása a LÉNYEG, ami hangsúlyozottan azt jelenti, azokat a képet vizionáljuk, amik a bőségre, egymás elfogadására és segítő támogatására, az élhetőbb ÉLETRE koncentrálunk ÚGY, MINTHA MÁR MEGTÖRTÉNT VOLNA, ezért nélkülözhetetlen mentális eleme: a HÁLAADÁS !

MERT CSAK ezekhez a magunk által megemelt, MAGAS frekvenciájú REZGÉSEINKRE, energiakibocsátásainkra KÉPESEK REZONÁLNI a mostani energiabeáramlások !!!


István ! - köszönöm a sok hasznos közlés közreadását és a fordításaid.

* * * * *

Válasz

MAGnes MAGia üzente 11 éve

Metatron épp a felelősségteljes HOZZÁ ÁLLÁS-unk HOGYAN-jára hívja fel a figyelmünket.
Pár gondolatot kiemeltem azoknak, akiknek nincs idejük a teljest elolvasni :

„A globális felmelegedés hozza el a teljes fejlődést… és ez a 2012-es éven túl is eltart. A bolygó megkapja a Nap energiáját, a jégsapkák felolvadnak, miközben felszabadul a vízkristályokban rejlő régi kódolt mintázat. Az új kódok, amiket fogad a felolvadt jég az élő vizeken utazik és a Föld mindegyik energiamezőjére hatással lesz, lehorgonyozzák az energiát és aktiválnak mindent, amit megérintenek. Ezen a módon kezdődik a planetáris, sőt az emberi fejlődés, a tudatfejlődés
és így tovább…”

„A legtöbbetek tudatában van annak, hogy bolygótok ebben az időben sok változás megy végbe és megértés érdekében nyomatékosítani szeretnénk, hogy ezek az átalakulások nem csak, hogy célszerűek, de szükséges eszközök, ami lehetővé teszi a bolygónak és az embereknek a régitől való elszakadást és az új energiába való áttolódást. A forgószelek és földrengések tisztító hatásúak és a bolygó rezgésszintjét hivatottak emelni.”

Válasz

MAGnes MAGia üzente 11 éve

Most olvasom Metatron: Szuperviharok… 2012 után c.-ű közlést, J.Tyberonn közvetítésében - Sági István ajánlásával.

"
Épp arról szól, HOGYAN a legelőnyösebb a Föld és az emberiség számára az IDŐJÁRÁSI ANOMÁLIÁKAT elFOGADNI, belső lélekkel megélni ahhoz, hogy az valóban Mindannyiunk felemelkedését szolgálja a legkisebb zökkenőkkel…
Emberiséget is sújtó katasztrófák csak ott keletkeznek, ahová az emberiség a rettegésével, vagy a globális rákoncentrálásával bevonzza…

Metatron közlése világos keresztmetszetét nyújtja az Ember és a Természet Viszonyában a természeti elemek megnyilvánulásainak az emberi lelkületre reagálásaként…
Nagyon leegyszerűsítve:
NEM MINDEGY, hogy HARAGSZUNK–e a természetre és vele a természeti erőkre, VAGY HÁLÁVAL telten FOGADJUK a Föld megtisztulását (értsd, ökológiai, gazdasági, politikai, társadalmi szintjeit) célzó megnyilvánulásait,
- amiknek működtetését mellesleg az emberiség gondolkodási hozzáállása irányít,
- csak még mindig nem ismeri fel az összefüggést …

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Ez szép, köszönet érte!

Válasz

MAGnes MAGia üzente 11 éve

folytatva az előző gondolatmenetet:

... Ugyanis ennek az energiának sajátja az, hogy ha a fizikai test ez isteni ÉN energiaburkával övezett, és tudatos éberséggel az életben maradást választja, akkor ez istenemberi kinyilatkoztatásának a hatására, a természet erői behódolva, kikerülik ez isteni hatalom birtokosát…

Az isteni ÉN-ünk így szerzi vissza a természet feletti hatalmát …

A természet energiája, mivel újból isteni energiával áthatottak, így az ember által megszemélyesített (Levegő, Tűz, Víz, Föld, Éter elemek ) Erői tudják, megbecsült és tiszteletben álló energiaként lehetnek részei újból, az istenemberi teremtésnek.
EZ az Isteni Egyensúlyi REND helyreállítása…

Válasz

MAGnes MAGia üzente 11 éve

István írod:
"hogyha előre megterveztük, hogy mit is fogunk csinálni a Földön lejövetelünk előtt, akkor biztosan mindenki ott lesz abban a pillanatban, ahol éppen lennie kell."

Ezt azzal egészíteném ki, hogy fentiekhez fontos az isteni Én-ünkkel tudatos párbeszéd. Ehhez pedig a Vele való kommunikációs csatornánkat állandóan megtisztítva kell tartanunk, hogy közlése felénk, félelem és akadálymentesen juthasson el hozzánk. Csak akkor hallhatjuk meg a belső instrukcióit, ha mi magunk felemeljük Hozzá a rezgésszintünket. Ez a legfontosabb az isteni Én-ünkkel való kapcsolattartásban, hogy Nekünk kell az Ő rezgésszintjét megközelíteni, mert csak ekkor képes magához emelni minket.
Egyik törvényszerűség: hogy a hasonló energia harmóniában csak a hasonlóhoz vonzódik...

A félelem-, a szükség-, a hiányérzet NEM az isteni Én rezgésszintje ! Ezért e felsoroltakkal Ő nem tud mit kezdeni... Ezért kell megtisztítani az érzéseinket és a gondolatainakat először ezektől ahhoz, ha azt szeretnénk, hogy a leszületésünk előtti 'programunk' aktiválódjon.


Azután ha folyamatos Éber-Tudatos Figyelemmel vagyunk a feltett kérdésünkre érkező válaszra, csak így tudja fizikai testünket a "tervezett" helyre kalauzolni :)

Ilyenkor már nincs szükségünk a külvilágból szerzett infokra, mert saját belső, leghitelesebb forrásunkból merítjük közvetlenül, - idegen közvetítők nélkül - a számunkra szükséges tudnivalókat….

Ez annak a bátorságnak a felvállalása, hogy meggyőződésünkké váljon a tudatos elfogadása annak a világ felé kinyilatkoztatott mantránknak:
„MINDIG a számomra LEGMEGFELELŐBB HELYEN és IDŐBEN VAGYOK !

…és ekkor, a fenti előkészületekkel együttesen, a magas fényfrekvenciájú JELENLÉT rezgésemmel, már mindegy, hogy fizikai testem épp hol tartózkodik…

Válasz

Guriga Gábor üzente 11 éve

Kedves István! Köszönöm válaszodat. Épp egybeesett azzal, hogy ma nagy dolgok történtek az életemben. Hosszú idő után végre nagy és jó dolgok. Így duplán is "ütős" a válasz, amit találtam. :)

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Kedves Gábor! Kérlek olvasd el a változásokkal kapcsolatos témákatl itt a közösség oldalán, s meglátod, hogy a kérdésedre is megleled a választ:
- George Kavassilas jövendölése
- A Föld változásának időszaka című fórumtéma

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Mindenkinek köszönöm a lelket melengető szavakat.

Kedves Judit a válaszom a kérdésedre az, hogyha előre megterveztük, hogy mit is fogunk csinálni a Földön lejövetelünk előtt, akkor biztosan mindenki ott lesz abban a pillantban, ahol éppen lennie kell.

Válasz

Guriga Gábor üzente 11 éve

Én is szeretnék hinni a fentieknek, de - mint mindenkinek - vannak kérdéseim.
Arra lennék kíváncsi, hogy pl. a háziállatokkal (csirke, kacsa, disznó) mi lesz, ha napokig nem lehet kimenni a házakból? Ha azok elpusztulnak, éhezés várható, nem szép új világ. :(

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Kedves István! Biztosítalak támogatásomról. Szerintem sem járja, hogy csak azért mert valaki nem ért egyet egy írással, akkor az mindjárt a stílusán is megmutatkozzék.
Azonnal feltüntek nekem Fehér Jánosné kedves sorai. Azt írja szeptikus, mégis ilyen kedves, alázatos megfogalmazást még nem olvastam a szkeptikusok táborából. Nagyon örülök!

Válasz

Obanyai Zsuzsa üzente 11 éve

Köszönöm István azt a sok fordítást amit többünk kedvéért teszel.
A csoportnak szüksége van hiteles oldalakra,bárki is kritizál. Segítenunk kell egymast azzal, hogy információkat, véleményeket cserélünk, mert ma mar nincs arra időnk, hogy évekig tanuljunk,pedig kaptunk elég időt,de mi nem éltünk vele. Valóban nincs eldöntve még semmi, mivel nincs meg a kritikus tömeg. Ne feledjétek 144.000 emberre van szükség, akinek tiszta a szíve és szeretetben él. Az egész a változásról szól, aki képes önmagán változtatni az jó úton jár, ha kritizálunk másokat akkor nem fogadjuk el sem őt, sem önmagunkat. Ebből is láthatjátok van még tennivalója mindenkinek. De ne feledjétek az időnk erre mar kevés. Így próbáljunk meg a szeretet egységében gondolkozni és élni.
Szeretettel:Zsuzsa

Válasz

Rózsa Judit üzente 11 éve

Kedves István!
Évek óta várjuk ezt a felemelő időpontot. Nekem, és a kis csoportnak, akikkel együtt fejlődünk az úton, fontos és hiteles tanításoknak számít Drunvalo tudása. Nagyon bízunk abban, hogy ez a 3 nap megtörténik, és felemelő lesz, pontosabban, hogy utána egy új, lényegesen szeretettelibb világ épül.
Számomra az ellentmondás, hogy van olyan spirituális oldal, amelyik szintén Drunvalo, Kryon, Arkanyalok tudására épít ( vegtelenszeretet777.shp.hu), közben Egyiptomba szerveznek utazást december 22-i hazautazással.
Ha nem lesz elektromosság, nem közlekednek a járművek, hogyan merik ezt megtenni?
Te mit gondolsz erről?
Szeretettel: Judit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Sagát István!

Köszönöm, megértettem!

A hozzászólásaim nem kívánatosak, jómagam pedig "non persona grata" lettem.

Már csak akkor fogok ezen az oldalon írni, ha valóban nem történik semmi sem, illetve ha mégis, akkor természetes a bocsánatkérés a részemről.

Tehát Január magasságában ugyan itt. :)

További jó fórumozást kívánok mindenkinek!

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Csak egy dolgot nem értek, hogy miért olvassák és kritizálják a honlapot olyan emberek, akik csak a saját egójukat szeretnék átültetni és az e honlapon lévő írásokat támadni. Szerintem egy bulvár internetes oldalon még szívesen is látnák az írásaikat. Itt építő munkára volna szükség.

Ezt a fordítást azért raktam rá erre a honlapra, hogy más spirituális emberekkel is megvitassam, hogy mégis ki milyen információval rendelkenek a változásokkal kapcsolatban.. Akik ezzel foglalkoznak, azok tudják, hogy erről az eseményről már írt úgy Drunvalo Melchizedek, mint Kryon is. Még annyit hozzátennék, hogy egyes tisztánlátók és fénymunkások szerint ez az esemény még változás alatt van, de nagyobb része igaz. Mikor fog pontosan megtörténni?... nem biztos, hogy 21.12.2012-én, mivel minden még változás alatt van. Ezzel kapcsolatos írásokat a „A Föld változásának időszaka“ című fórumban található ebben a közösségben.

Nagyon sok támadást ért, mert valaki felrakta ezt a fordítást különböző bulvár honlapokra, de úgy látszik ennek így kellett megtörténnie Ugyanakkor több spirituális ember írt nekem pozitívan és így újabb barátokra tettem szert. Köszönöm azoknak, akik megértették e hír mondnaivalóját és felvállalták vélményüket.

Szívesen látom mindenkinek az építő véleményét vagy az ismereteit a változással kapcsolatban, de minden támadó, provokáló vagy nem idevaló írást törlök.

Namaste

Válasz

fehér jánosné üzente 11 éve

Kíváncsi vagyok, ha nem történik semmi sem, mit fog a sok hírszerkesztő mondani, mivel aki szerkeszt, az hisz is benne, mert ha nem, akkor megjegyezné. Viszont a jobbrafordulást örömmel üdvözölném, és fogadnám szeretettel, szeretetem teljes odaadásával. Ebben a témában Én személy szerint szkeptikus vagyok. Bár ne legyen igazam!!! :)

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Ez jó, átaludjuk, aztán megbeszéljük, hogy ki mit álmodott (netán ugyanazt?):))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ami érdekes, hogy ha nagyon sokan hisznek ugyan abban az időpillanatban ugyan abban a lehetséges történésben, akkor bármi lehetséges.

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Igen, tudok róla...:-)

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Ma visszanéztem a tegnapi Fókusz műsort és abban ugyanezt az oldalt mutatták be.

Válasz

Hosser Mária üzente 11 éve

Én úgy hallottam, (mert kormány körökben márt ismert a dolog) hogy jó pár órán keresztül transzban lesz mindenki. Azért nem emlékszem mit mondtak pontosan,mert nem hittem el. És tessék! be fog következni?

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Igen István, jól írod! Nem találtam a szót, nem igazi alvást említenek, hanem inkább a meditatív állapotot, ahol közelebb kerülünk felsőbb énünkhöz. Köszi!

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Ami itt le lett fordítva az csak egy elmélet ami megtörténhet. Szerintem is vannak hozzám közelebb álló más megközelítések. Az én ismereteim szerint meditatív állapotban leszünk.

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

elírtam egy szót: "megijesztene"

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Még annyi jut eszembe, hogy ha végig fogjuk aludni - ugye ez az egyik vélemény, akkor miért mondják, hogy ne nézzünk ki az ablakon, mert az megijeszteni - mikor, alvás közben ne nézzünk ki? Értitek, kissé ellentmondásos, ettől jó kedvem lett, mert vicces:))

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Szia Kriszta! Igen tartalékolunk, én is azt hallottam, hogy végig fogjuk aludni, ez lenne a legjobb.

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Írd be google-ba, hogy "photon belt" - ez a fotonöv...vagy a "A Föld változásának időszaka" című fórumtémában találhatsz ebben a közösségben a fotonövről információt

Válasz

Kovacs-Benkó Éva üzente 11 éve

Meg kell kérdezni csillagászokat, hogy létezik-e valóban az ún. Foton öv. Tudtommal csillagászatilag nem létezik.

Válasz

Kasza Lajos üzente 11 éve

Sziasztok!

Kis kutakodás után ezt találtam a neten:

http://info.peregud.com/archives/658

A cikkben tovább hivatkoznak az utro.ru oldalra.

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Kedves Elvíra!
Köszönöm, hogy leírtad saját véleményedet, amit tiszteletben tartunk.

Többen is más helyekről megjelent populista, félremagyarázott és hozzáírt kitalálások mögé bújtak, vagy épp vulgáris jelzőkkel illették az itt megjelent írásokat, s ezért töröltem az ő írásukat.
A megjelent fordítással kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy mindnekinek annyit mond, amennyi számára még elfogadható. Ezért tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, aki kultúráltan írta meg azt és ezzel felvállalta saját egyéniségét.
Még egyszer mindnekinek köszönöm a hozzászólásokat és továbbra is várom őket.

Válasz

nagy elvira üzente 11 éve

Szia,

nem akarok kotekedni, csak egy mondat az, hogy nem tudnak rola vagy, hogy nem erdekli oket az nem azt jelenti, hogy nem tortenhet meg (persze ki tudja,hogy mennyire hiheto ez az info) az meg nem kerdes ha a kormanyok tudnak rola azok soha nem vallanak be az embereknek.
Az is biztos, hogy a vilag nem jo fele halad, megoldas a haboru da csakideig oraig es ujbol ide jut az egymas gyulolese munkahelyhiany stb..

K.

Válasz

B. Krisztina üzente 11 éve

Gabi!
Én saját szájából hallottam egy magyar csatornázónak, hogy tartalékoljunk magunknak élelmiszert, de az illető úgy mondta, hogy végig fogjuk aludni azt az időszakot.

Válasz

Szikra Katalin üzente 11 éve

a foton-övről:
http://galaktikusportal.hu/Cikkek/a-foton-ov.html

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Ha lehet, ne csak véleményezzétek más írásait, de írjátok le saját véleményeteket is. Így kialakulhat egy természetes információ-csere.

Válasz

Kósi László üzente 11 éve

Kedves Panna!
A cikkben nincs említés arról, hogy minden megszűnik, ami nem természetes(egyébként ezzel magyarázható, hogy az előző korszakokban letűnt civilizációk nyomai nem találhatók, kivéve a megmunkált köveket - piramis, és hasonlók...).
Te azt állítod, hogy (a cikk) "...ez valós hír...".
A cikkben arról van szó, hogy az elektromos ellátás bizonyos idő után helyreáll.
Sajnos ellentmondásba került két állításod. Vagy(/és) a "hír" nem valós, és/vagy (még) nem tűnnek el az általad említett anyagok.
Akkor hogyan is...??

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Az kimaradt, hogy Tóth Hajnalka írása tetszik!

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Tetszik az írásod!

Válasz

ildiko ildiko üzente 11 éve

Tökéletesen egyetértek Nagy Lászlóval. Én a kérdéseimet viccnek szántam, hogy rámutassak a "cikk" ellentmondásaira, homályos utalásaira és állításaira, nem pedig azért mert bepánikoltam. Hívő ember vagyok. Folyamatosan teszem fel kérdéseimet magamnak és Istennek is. És igen, van egóm. De kérdem én: kinek nincs? Ki az aki elmondhatja magáról, hogy teljesen legyőzte a kisbetűs "én"-jét? Beszélhetünk itt "kozmikus" szeretetről de én még nem találkoztam olyan emberrel aki csupa szeretetben él magával és a külvilággal.
A tükörből pedig egy negyven évéhez közeledő, ráncosodó nő néz vissza, aki tudja, hogy életét ebben a testben fogja letölteni mert még kötődik az anyagi világhoz annak ellenére, hogy tudja: nem idevaló.
Csatlakozom Lászlóhoz: mindenkitől bocsánatot kérek ha leírt események bekövetkeznek.

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Mindenkit megkérek, ha reagál az alul írottakra, akkor a másik fél megsértése nélkül tegye. Ha lehet akkor vulgáris szavak nélkül. Előre is köszönöm.

Válasz

Awen Oltahir üzente 11 éve

Ui.: a szabad akarat szent, mindenkinek szabadságában áll bárhogyan vélekedni a világról, tekintheti valóságnak, vagy csupán egy állomásnak a samsaraban tett utazása során, egy érzékelt világnak,,.. de mindenkinek saját magának kell megtapasztalni önnön belső világa gerjesztette illúzióit,. nem lehet bebizonyítani senkinek sem semmit, mindenki önmaga dönt, hogyan tekint azt őt körülvevőre,. én személy szerint ajánlom, richard bach könyveit, főleg az illúziók, minden és mindenki egy c műveket, david r. hawkins erő kontra erő, valódi én hatalma, douglas adams galaxis útikalauzát, (az 5 kiskönyvet egyben), ha valakit a galaktikustörténelem izgat, akkor a dűne sorozatot, ha atlantiszt és az előző korszak problematikája akkor stephen lawhead pendragonciklusát, de ha lemuriáról, múról infot szeretnénk, + buddha, jézus, mohamed élete, akkor a három próféta könyve,.. és gondolkodjunk, értsük meg az élet csodáját, gyakoroljuk a szeretetet, és a belső békét,.. és ne féljünk, nincs érteleme,..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Fulmer Panna!
Idézlek:
"Neked ez nagy pofon lesz sajnos.... mert nem látsz át a napi színjátékon. Az igaz,őszinte, s önzetlenül szeretni tudó emberek zsigerből érzik.. írások nélkül is,hogy nem jó nekik ez a mesterségesen fenntartott,s kreált,irányított,manipulált világ. "

Nekem sem tetszik ez a világ, sőt...
A probléma az, hogy egyesek tudatosan félelemben tartanak tömegeket. Ez az írás is egy a sok közül.
Egyébként azért regisztráltam, hogy tárgyilagos, meggyőző kommunikáció alakuljon ki, amiben pro és kontra érveket lehet hangoztatni.

Ha bekövetkezik ez a jelenség, (és visszaáll az áramellátás valamint az internet), nyilvánosan bocsánatot fogok kérni Tőled és mindenkitől itt is és máshol is.

Viszont kérdeznék: Ha nem következik be ez az esemény, akkor mit fogsz mondani, mivel fogod magyarázni? Hogy majd egy hét, két hónap, X év múlva lesz?
Nemrég jártam Mozambik-ban. Azt se tudják (és nem is érdekli őket) hogy mi az a 2012-es dimenzióváltás. A világon élő emberek nagy része nem is hallott erről. Velük mi lesz? Ők mennek a "levesbe"?

Szerinted ki van felkészülve egy olyan eseményre, amelyben 3 napig TELJES sötétség uralkodik? Ha megáll az áramellátás, mit fogsz enni? Mi lesz a társadalommal? Akkora káosz, amit el se tudunk képzelni.
A Teremtő biztosan ezt akarná?

Csak kérdezek... :)

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Meg szeretném köszönni Tóth Hajnalka sorait, engem megszólítottak. Az Oroszlán többé nem alszik David Icke-től című video másik felének pedig utánanézek.

Válasz

Awen Oltahir üzente 11 éve

Meg van ez a könyv,.. az élet virágának ősi titka I-II, a honlap címadója a szerző, ncore.cc ről le leeht tölteni,..
nem vagyok szkeptikus, nem nézek értetlenkedve, ha arról van szó, miszerint több millió lakott világ van, mit jelent az illúziótan, a valódi én, beszületésrendszerek, minden és mindenki Egy, jézus, buddha, mohamed honnan jött, inkarnációk, stb,,
Lehet, hogy lesz valami, nem tudom, annyit tudok, hogy én egy bizonyos sztupánál leszek,.
Hogy ennyire drasztikus lenne a napforduló, mert ugye dec 21. én a téli napforduló van,.. nem tudom, szerintem ez az írás el van túlozva, és az említett szerző ill könyv sem közöl mindig tiszta igazságokat, féligazságok, félreértelmezések stb,.. persze ki hogyan, cselekedjen hite szerint,. reméljük a legjobbakat,.. az önvizsgálat, és a najó, most kezdjünk el tudatosan élni, és használjuk ki az időt, amíg éppen itt vagyunk, hasznos dolgok, problémakörök,, Hajrá :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Nagy László!

Ezt írtam...nem kell mindenkinek értenie! A Föld két irányba tart...mindenhol óriási a szakadék. A természet törvénye az egyenlőség! ..ha az itt élők ellene tesznek..és már javíthatatlan a helyzet a Föld egyszerűen "megrázza magát"...mint már oly sokszor tette. Így ki értelmes lény,rájött a varázslatra amiben élünk,tudja a 4 elem titkát,és látja hogyan használják fel akár ellene... /mágiák az "elemekkel"/ látja az emberek félelmét...a sok sivár gondolatot,ami fejükben cikázik...de minek???? Csak az adott pillanat a valós,a többi illuzió. Azt írod: "Ez az egész cikk egy sületlenség, valaki jót röhög, hogy ennyien bepánikolnak. " Kérdezem...minek vagy itt? Minek regisztráltál...ha amit itt olvasol hülyeségnek tartod??? Haladj a Te utadon... mindenki először a saját tyúkszaros életében tegyen rendet,s utána már bölcsebben fogsz ehhez is állni. Neked ez nagy pofon lesz sajnos.... mert nem látsz át a napi színjátékon. Az igaz,őszinte, s önzetlenül szeretni tudó emberek zsigerből érzik.. írások nélkül is,hogy nem jó nekik ez a mesterségesen fenntartott,s kreált,irányított,manipulált világ.

Üdv. : Panna.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves István és Mindenki!
Nem szoktam reagálni az itt és máshol megjelenö írásokra, de most úgy érzem kivételt teszek, hogy elmondjam azt a csekély, ide illö infót, amit olvastam egy fantasztikus, szuperül megszerkesztett, összeszedett, minden részletét töménytelen mennyiségü adatokkal, infóval, linkekkel, youtube videókkal, könyvekkel, interjúkkal stb.,stb. alátámasztva elkészített honlapon: www.hetgrotereplaatje.nl
Sajnos nem magyar, ez egy holland honlap, de nem régen lefordították angolra is. Ha rámész, a felsö menüsor mellett az angol zászlóra kattintva olvasható, aki tud angolul. Azért felsorolnám a témákat, hogy mi minden lett összegyüjtve benne: Felemelkédés / 2012, Avatar, Tudatosság, Földönkívüli élet, Csatornázás, Chemtrails (a repülögépekböl szándékosan kiárasztott mérgezö anyag), Kollektív tudatosság, Galaktikus Föderáció, A Föld történelme, A Belsö Föld, Az Ica kövek (bizonyítékok), Illuminátusok, A Teremtö, Mexikói ufo tárgyak, Waldemar Julsrud kollekció (mind, mind bizonyítékok), Borzalmas betegségek, Vezetök és angyalok, Gabonakörök (csodálatos képekkel, ha rámész az oldalra és mindent el-, megmagyarázva), Rák, Karma, Mütárgyak, Piramisok, Hüllöfajok, Koponyák, Kögolyók, Az Orion konspiráció, Szabad energia, Szept.11.
Igen, mind, mind idevágó téma a jobb és teljes megértéshez, de én most azt írom le, ami az itt lévö támához való:".....ebböl az energiából dec.21-én a Nap és a Föld egy teljes réteget kap és ez mindent egy magasabb rezgésszintre emel. Ennek következményeképp egy rövid ideig tartó teljes sötétség következik, melyben kicsit (egy pillanatra) mindenki teljesen egyedül lesz önmagával, önmaga magasabb Énjével. Ez egy csodálatos érzés, mert azon a szinten létezik a Szeretet, melyböl minden fel van építve és a Minden Létezö teljes tudatosságának érzékelése, mely azon a szintem sokkal jobban érezhetö." Ide van másolva Salusától is egy idézet, mely szintén ezt igazolja.
Én személy szerint hiszek ennek az írásnak, a honlap minden szavának, pontosan a tömérdek mennyiségü, alátámasztó, meg- és elmagyarázó adatok, részletek, valamint a segítö szándék (pl.: rákbetegség gyógyítása, stb...) teszik számomra nagyon hitelessé. Szeretném még elmondani nektek, hogy én tavaly jún. óta olvasom szintén a holland fordításban megszakítás nélkül Salusa, Matthew Ward és néhány speciális csatornázást. Salusa mindig azt üzeni nekünk, hogy ne féljünk, minden rendben lesz, még a szükséges és elkerülhetetlen nehézségek ellenére is, mint pl.: (sajnos szintén konkrét idöegység nélkül) a rövid ideig tartó élelmiszerhiány. Ezt bizony ö is többször megemlítette, hogy szerezzünk be egy kis tartalékot, mert a kialakult káosz, zavar miatt fennakadások lesznek a szállításban, de hamar rendezödnek. És azt is említi a mai napig, hogy sok az ál, hamis, félelmet keltö hír. Valamint Salusa is, M.W. is Obamáról beszél, hogy ö fogja a világot az Aranykorba vezetni, ö egy nagyon fejlett, spirituális lény, folyamatosan tartják vele a kapcsolatot a Gal.Federáció tagjai, de neki sem volt könnyü, mert folyton fenyegették, zsarolták az illumináció tagjai.
Én úgy gondolom, ha ez tényleg igaz, akkor nem lehet igaz a Nasa félelmet keltö híre, mert a Nasa az Illuminátusokhoz tartozik, érdeke a félelem keltés és az igazság eltitkolása. Erröl beszél David Icke is...... tényleg, István, kérdezném, hogy van folytatása az Oroszlán többé nem alszik videonak? Mert csak az elsö rész látható. Vagy tévednék?
És továbbá, ha Salusa üzenetei tényleg az igazságot mondják, akkor dec.21-ig meg kell, hogy ismerjük öket, el akarnak jönni közénk, hogy mindent elmondjanak, hogy segítsenek, hogy minden lélek megtudja az igazságot. Az üzeneteiben mindig hangoztatva volt ez is, és az égen megjelenö egyre több ufó szintén bizonyíték erre is.
Ha közületek csak egy embernek is segítettem egy kicsit a félelmét eloszlatni, akkor már megérte ezeket a sorokat gépelni. Köszönöm! Hajni

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-alignment.html

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kedves Fulmer Panna!
Mondj egyetlen anyagot, ami nem természetes. A műanyag ablak PVC anyagból van (poli-vinil-klorid). Ennek alapanyaga egy kőolajszármazék. Kérdés: a kőolaj mesterséges??? :) Tovább megyek. A fémek mesterségesek? Nem a természetből bányásszuk őket? Ilyen alapon a tégla is mesterséges anyag, és akkor házak se maradnak. :)

Ha kimész a természetbe, ott faablakos fakunyhóban fog mindenki lakni??? Azt meg kéne építeni... :)

Ez az egész cikk egy sületlenség, valaki jót röhög, hogy ennyien bepánikolnak.
Se foton övbe, se null síkba nem kerülünk.
Egyébként kíváncsian várom, hogy 2012 december 24-én végre rádöbbennek-e az emberek, hogy TÉNYLEG SEMMI SEM TÖRTÉNT, és teljesen fölöslegesen ment a szájtépés a 2012-es "dimenzióváltásról".

Senkit sem szeretnék megbántani, de végre rá kellene jönnünk, hogy helyettünk senki sem oldja meg a problémáinkat. Se világvége, se dimenzióváltás, se senki. CSAK az EMBEREK tudják TETTEKKEL megváltoztatni a jelenlegi világstruktúrát.

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Köszönöm Fulmer Panna, nagyon jó amit írtál..:-)

Idézet Delgado MAMANI perui sámántól a 2012-es évhez:

"Az, hogy mi fog velünk megtörténni 2012 december 21-én az attól függ, hogy melyik oldalt választjuk. A pozitív oldal a jóban és szereteben lévő hit, hisz mi vagyunk maga a szeretet, vagy gondolhatunk a katasztrófákra és a gondolataink ereje elvezet hozzájuk. "

Fordítás: Sagát István
Forrás: http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/neuverite-n-pravda-o-konci-sveta-peru-nsky-aman-prezradil-slov

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

..nem mindenkinek kell ezt megérteni,ezt ne felejtsétek el! Amíg kötődsz ehhez a világhoz,az anyaghoz...ahhoz,hogy Te "csak" az a 50-70 kg rothadó hústömeg vagy ami a tükörből visszanéz...és ezt tényleg ennyiben ki is meríted az elmédben...nem keresel válaszokat ÖNMAGADBAN...nem mástól,mert mindenki azt mond,amit az Ő értékrendjének a legmegfelelőbb. Tehát...addig egy ilyen hír hallatán az emberek bepánikolnak...mint látjuk!...és azon remegnek.."mi lesz a házhitelemmel? ..és akkor most bunkert építsek," ...Nyugodj meg..kezd így,majd csendesítsd el a hibbant egós agyad...és láss végre magadba...tégy fel kérdéseket magadba..és "halld" meg a választ belül,ami egy melegséges jó érzéssel párosul. ...és igen...ez valós hír... minden megszűnik ami természettel nem egyenlő,nem kompatibilis. S mivel a mai ember életének 70 %-a nem az....így ez kissé gondot fog okozni. /autó,villany,elektromos kapu,mikró,tv,rádió,telefon,számítógép.../ ..és ez bizony kihat az elmére a nulla pont... nem minden ember agya tudja ezt majd elviselni....hiszen ha csak borús az idő..már nagyon sok embertársamnak sajog a feje...mi lesz ha a O g lesz???? A természet azért javasolják..mivel ott a legkevesebb a "mű" dolog...és ott nem eshetsz annyira pánikba...egy fa nem fog eltűnni,egy virág se... de a műanyag ablakod,meg a számítógéped,autód...atomjaira hullik a szemed előtt...ezért "papírozd be" az ablakod...ne lásd ezt ...mert megőrülsz majd. Ez az igazság...ÉBREDJETEK!

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Most nagyon úgy tűnik, hogy jókora ijesztgetési szándék is van ebben. Mert nem a 3 napos sötétség van vitatva, hanem az, ahogyan tálalva van. Vagy nem akarják, hogy felkészüljünk, vagy nem is kell annyira készülni. Nem biztos, hogy hetekig lesz áramhiány, csak esetleg így is lehet. Azért érdeklődöm, folyamatban van, ha megjön a válasz, ideírom.

Válasz

ildiko ildiko üzente 11 éve

Lenne pár kérdésem:
1. A Nasa bejelentette. Hol és mikor?
2. Mi az a null sík? Hol publikáltak valamit róla?
3. Nem lesz hang? Ez hogyan lehetséges?
4. Mi köze mindehhez a lakáskölcsönömnek?
5. Mi a kozmikus illúzió? ET-ket fogunk hallucinálni?
6. " Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság fog bekövetkezni. Az emberiség 10 %-ka elhunyhat. " Semmitől sem kell félni, sem tartani."
Miért a faluban jobban fogják érezni? Az emberiség 10%-a meghal és ne féljünk?
7. 20-án menjek a természetbe. És mit csináljak? Fakunyhót?
21-ére spájzoljak be. Most menjek vagy maradjak? Várjak tavaszig a visszaköltözéssel? Nem hiszem, hogy kibírom addig a mezőn.
8. Ha sötétség lesz miért rakjak kartonpapírt az ablakomra?
9. Földrengést jelző állatokról hallottam, nekem is volt részem földrengésben. De kozmikus sötétségben nem és szerintem a macskámnak sem. Tehát ha elbújik akkor jön a kozmikus sötétség?

Válasz

Horváth Márk üzente 11 éve

Gabi igazad van de ha mégis igaz?

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Hát teljes sötétség esetén, még betörés sem nagyon lesz, mivel lehetetlen eljutni egyik helyről a másikra tájékozódás teljes hiányában,

Válasz

Vajnai Mária Magdolna üzente 11 éve

hmmm, majd meglátjuk...!

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Kedves Szabó Ildikó! A videók biztosan jók, de itt velem együtt sajnos többen nem tudnak angolul olyan szinten, hogy ezt megértsék. Kérlek írd le egy pár mondatban az ott elhangzottakat. Köszi

Válasz

Némethné Tóth Éva üzente 11 éve

Mara Gabriella Petrovics
11 perce, Las Palmas de Gran Canaria, Canarias közelében ·

A kormányhoz eljutott egy információ 2012 júliusában. Az üzenetet ismertessétek meg rokonokkal, barátokkal és olyan emberekkel, amelyek nyíltak és megértik az következő sorokat.

A NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“.
1. 2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltek
éjén meleg lesz. 2012.december.21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba“.
Ez egy létező sík, ahol nincs áram és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság.
2. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül Moszkvai idő szerint néhány perc alatt elsőtétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet stb), hangok és semmi sem fog működni.
3. Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fénykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani.
4. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes megérzésük szerint fogják érezni, hogy eljön a „Kozmikus sötétség“ és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság fog bekövetkezni. Az emberiség 10 %-ka elhunyhat.
5. A ciklusváltásnál jó lenne , ha felkészülnének úgy, hogy minden 2012 évi kötelességet befejezzenek, többet nem szabad felvenni és minden tartozást kiegyenlíteni.
6. 2012. december 20-án vigyék magukkal gyermekeiket, igazolványikat, valamennyi pénzt és utazzanak el a városból a természetbe. Készítsenek élelmiszer tartalékot 2 hónapra, mivel az elektromos hálózatot csak nehezen és fokozatosan fogják tudni rendbehozni.
Jó ha otthon lesz vízkészlet, tüzifa, gyertya világításra,tűzhely, mivel december 21-től nem fog működni az elektromos hálózat.
A TV és más kommunikációs hálózatok sem fognak működni. A sötétség napjai alatt fontos az ablakokra sötétítőt rakni, ne nézzenek az ablakokon ki, ne hidjenek annak amit látnak és hallanak, és ne menjenek az utcára. Ha mégis fontos volna kimenni a házból, akkor ne menjenek messzire, mert eltévedhetnek, mivel a fény hiánya miatt elveszthetjűk az irányérzetünket és nem fogjuk látni saját kezünket sem. Ne féljünk.
7. Ha újra megjelenik a fény, nem szabad mindjárt a városokba viszamenni, jobb lesz tavaszig várni. A Föld a „null síkból“ való definitív kimenetele 2013 február 7-én várható. Ekkor már beindulnak a repülő és a vonat-járatok.
8. A világ minden kormánya megkapta ezt az információt a „null síkról“ kűlönböző forrásokból, de az embereknek nem tudnak vagy nem akarnak segíteni. A polgári védelem és a kitelepítés nem fog működni az áram, a távközlés és a közlekedés meghibásodása végett. Csakis saját magunkra hagyatkozhatunk.
9. A Föld áthatolása a „ galaktikus null síkon“ kialakult helyzet végett megváltoztatja az embereket úgy, hogy sprituális beállítottságúak lesznek. Az emberek számára új fontossági sorrend alakul ki. A fejlett és fejlődő országokban új tudományos és spirituális nézetek, új egészségvédelmi rendszerek és új emberi viszonyok (becsület, tisztesség) fognak kialakulni. Ez lesz az emberiség hosszú fejlődésének egy újabb szakaszának a kezdete...

Válasz

Horváth Márk üzente 11 éve

Jó estét mindenkinek!! Szerintetek ez igaz lesz vagy csak ijesztgetnek minket? Ha nem lesz áram akkor riasztó sem betörések telefon sem lesz akkor ugyanaz gyilkosságok nem lehet majd értesíteni a rendőrséget szerintetek?

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Úgy látom, nem lehet linket nyitni, de ha a hercegnő nevét (Kaoru Nakamaru)beírjuk a youtubon, akkor feljönnek a videoi, található olyan is, amelyiknek az a magyarra fordított címe, hogy Nakamaru nem az igazságot mondja, ezt egy ecquadori nő mondja. Remélem hamarosan kiderül az igazság.

Válasz

Szabo Ildiko üzente 11 éve

http://www.youtube.com/watch?v=b-dvQnhtDwM&feature=related

Válasz

Szabo Ildiko üzente 11 éve

http://www.youtube.com/watch?v=5rFKCinx9wE

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

Már meghallgattam egy angol nyelvű videot, Nakamaru japán hercegnő előadásában, ő azt mondja, hogy teljes sötétség áll be 3 napra, de arra akkor nem utalt, hogy áram nélkül leszünk utána még hetekig. Azóta lehet még más előadása is, rákeresek, hátha találok valamit.
Vannak jeles magyar csatornázók is, őket kéne megkeresni, hogy miért nem érkezik hír tőlük ezügyben. Mert ha komoly a dolog, akkor már el kéne kezdeni a bespájzolást, vagy falun szálláshelyet keresni. Elkezdem a nyomozást.

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

Gabriella, ezért volna jó, ha valaki, aki tud angolul utána nézne ennek a hírnek. Lehetséges, hogy ezekről az eseményekről más honlapon is vannak információk angol vagy más nyelven.

Válasz

Fényes Gabriella üzente 11 éve

A Nasa értesítette volna a kormányokat? Furcsán hangzik, nem arról híres, hogy segítsenek, hiszen fedőcég. A kormányok, már ha tényleg értesítve vannak, nem szólnak?
A 3 napos sötétség tán tényleg a fotonövbe való belépéstől lesz. De, két hónapra nem lehet tartalékolni. Mi lesz a fűtéssel, állítólag a foton annyira blokkolja a fényt, hogy sem zseblámpát,sem gyertyát nem lehet gyújtani. Mi van ha mégis lehet? Legalább azt lehessen, nem? Sok az ellentmondás, de ennyi vizet nem lehet betárolni több személyre, és aki nem tud sem elutazni, mert nincs hova? Oda is kéne több személyre hosszabb időre rengeteg víz. Társasházi lakásban lakom, kazán fűt, a villanysütő meg elromlott az is jó meleget adott a hűvös konyhában. Most akkor megszívtuk? Nem szeretnék hirtelen nagyot döbbenni, inkább felkészülni, a chips, keksz, eláll, azt még a sötétben is megtalálnám:)

Válasz

Sagát István üzente 11 éve

A"null síkot" foton-övezetnek is lehetne mondani...szerintem..mivel az likvidálja az elektro-mágnesességet..

Válasz

Csaba 74 üzente 11 éve

Szerintem, ahogy közeledünk a december 21.-i dátumhoz egyre több hasonló jellegű ijesztgetés lesz.

Válasz

Negyedi Tibor üzente 11 éve

Ráció van benne és több független forrással összevetve reális... Bár erről a Null síkról még nem hallottam, igaz az semmit nem jelent ;)

Válasz

Kun Anita üzente 11 éve

Ezt a "Nasa bejelentette" dolgot én is szeretném jobban megtudni!Mikor , hol, hogyan történt? Valami hivatalos dolgot jó lenne azért erről látni.Egyébként a 3 napos sötétséget és őrületet a Földön Pió atya jóslataiban is lehet olvasni.

Válasz

Móri Gyuláné Irén üzente 11 éve

Hülyeség! Csak saját magunk erejéből tisztíthatjuk meg a szeméttől a bolygónkat!

Válasz

borsodi csaba üzente 11 éve

A "Nasa bejelentette" Kérdezném:hol, mikor, milyen módon, ha már ijesztgetünk legalább hivatkozzunk valami kézzelfogható tényekre hogy
tényleg beszarjon mindenki. Az ufóktól is megijedtünk a londoni olimpián, de lehet ezt még fokozni, hajrá!
Várom megtisztelő válaszát!
Borsodi Csaba

Válasz

nagy attila üzente 11 éve

Már nagyon is ránk fér,hogy az univerzum gatyába rázzon minket.Már alig várom!!!

Válasz

Szabo Timea üzente 11 éve

Ez elegge felelmetesen hangzik....a teljes sotetseg megijeszt...es aki nem tud a termeszetbe menni?Mert nincs videki haza,kandalloja,cserepes kalyhaja hogy fűtsön?Aggodom az allataink miatt is,ja es hogy a csaladomtol 1400 km-re èlek....Nem èrtem a kormanyok miert nem beszèlnek errol?

Válasz