Szeretettel köszöntelek a Drunvalo Melchizedek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Ha érdekelnek a jelenlegi változások a Földön és többet szeretnél tudni az ember szellemi fejlődéséről, akkor szeretettel várunk a közösségben.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Drunvalo Melchizedek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Drunvalo Melchizedek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Ha érdekelnek a jelenlegi változások a Földön és többet szeretnél tudni az ember szellemi fejlődéséről, akkor szeretettel várunk a közösségben.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Drunvalo Melchizedek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Drunvalo Melchizedek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Ha érdekelnek a jelenlegi változások a Földön és többet szeretnél tudni az ember szellemi fejlődéséről, akkor szeretettel várunk a közösségben.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Drunvalo Melchizedek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Drunvalo Melchizedek közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz Ha érdekelnek a jelenlegi változások a Földön és többet szeretnél tudni az ember szellemi fejlődéséről, akkor szeretettel várunk a közösségben.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Drunvalo Melchizedek vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nemrég kaptam egy levelet, s ezt szeretném veletek megosztani:
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések
következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált
ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen
ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a
szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák
előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket
fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi"
magát.
környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést
teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a
mikrohullámú sütőket!
svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan
táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai
Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet
során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak. Elsőként egy
biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva,
harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt
mikrohullámú sütőben felforralva. Ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt
a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd
mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden
esetben vért vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint
elemezték. Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben
melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti
alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott,
csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely
megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. A limfociták
(nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid
ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy
előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny
baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a
táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot
előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám
hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk
az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését
elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is
előidézhetnek, okozhatnak."
Kedves Mindenki!
Egy Amerikai orvosi
intézet (Walter Reed Army Medical Center)
kutatócsoportja nemrég adta közre,
hogy
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN
!!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT
A
MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ
ANYAGOT VÁLT KI,
AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON
MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A
MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ
PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!